25 års erfarenhet av Filterbyten – Lagerbyten – Fläktbyten – Underhåll – Service avtal – OVK – Injustering – Styr & Reglerteknik

Team Elit Klimat & Fastighetsteknik

Måndag – Fredag 07:00 – 16:00

24h BEREDSKAP

MED GARANTI HOS OSS

Är du Trygg, Tryggare, Tryggast

Ring Nu! 070 - 4242500

Gärdesvägen 10 619 73 Vagnhärad

Förberedd ditt hem innan semestern

Är du redo för semester?

Ditt hem borde också vara det! Noggrann planering kan inte bara hjälpa till att skydda ditt hem och dina tillhörigheter medan du reser, utan också ge din familj energibesparingar att spendera på souvenirer! Följ dessa fem enkla tips för att förbereda ditt hem för din frånvaro.

Oavsett om det är en weekendresa eller vid en sjön, kom ihåg att följa några av dessa energibesparande tips för att undvika onödiga utgifter medan du är borta.

  1. Stäng av lamporna.

Om du bestämmer dig för att hålla några av dina lampor tända som en säkerhetsåtgärd, investera i en automatisk timer. Det kan programmeras för att tända dina lampor under sent på kvällen och tidigt på morgontimmarna samtidigt som du förhindrar bortkastad energi under dagen.

  1. Stäng av luftkonditioneringen.

Även om det är viktigt att hålla luften cirkulerande i ditt hem medan du är borta, kan du drastiskt minska energianvändningen genom att vrida din termostat. Om du har en programmerbar termostat använder du bara “semester” -funktionen för att upprätthålla säkra och effektiva inomhustemperaturer medan du är borta.

  1. Koppla ur apparater och elektronik.

Även när de är avstängda kan allt som är anslutet till väggen fortsätta att konsumera energi. Genom att koppla ur dina enheter eller använda en smart strömremsa kommer du att undvika att slösa standby-ström. Glöm inte att koppla ur din tvättmaskin och torktumlare också.

  1. Justera din värmare.

Ställ ner din varmvattenberedare till läget “låg” eller “semester”. Om din pool också använder en värmare kan du överväga att köpa ett pooltäcke som hjälper till att minimera värmeförlusten så att du kan undvika kostnaden för att värma upp den igen.

  1. Kylskåp:

Om du bara är borta några dagar, vrid på kylskåpens termostat upp några grader. Om du är borta mer än två veckor, rengör och töm kylen, låt dörren öppna och koppla ur enheten.

Oavsett om det är en weekendresa eller stanna vid en sjön, kom ihåg att följa några av dessa energibesparande tips för att undvika onödiga utgifter medan du är borta.

— 1 Comment —

  • AirProVladan Whether it’s a weekend road-trip or stay at the lake house, remember to follow some of these energy-saving tips to avoid unnecessary expenses while you’re away. Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WebShop